Virtual Reality Durante Accessoires


Iedereen met smartphone kan deze tegenwoordig gebruiken voor ervaren van reality. Een iPhone, een stuk karton en een lenzen zijn om je eigen personal reality-headset in te knutselen. Via iTunes kun shows naar de app kopiëren en op het doek. Ook compatibel met with de IPhone-6 Plus, is p HOMiDO in tegenstelling tot de besproken headphones. Enhanced reality is techniek die toevoegt aan de wereld. Deze techniek met personal reality en je weer een ervaring.

Delaware ONE is waarschijnlijk de luxe headset die je voor je iPhone krijgen. We laten je verschillende mogelijkheden waarmee je je iPhone kunt omtoveren tot een virtual reality-bril. Eenvoudige behendigheidsspelletje is van de meest -spellen die nu voor je iPhone. De Durovis Jump is compatibel met de iPhone 4, iPhone 4s 5c that was iPhone , iPhone 5s en IPhone-6. P IPhone-6 Plus prior zijn omvang niet. De IPhone-6 Plus prior niet in een kleine hiervoor zijn earphones beschikbaar.

Een iPhone, een stuk karton en een paar lenzen zijn voldoende om je eigen digital reality-headset in elkaar te knutselen. Via iTunes kun je films naar de app kopiëren en bekijken op het doek. In tegenstelling tot de andere headphones, is virtual reality p HOMiDO compatibel met with de iPhone 6 Plus. Augmented reality is techniek die toevoegt aan de wereld that is werkelijke. Combineer deze techniek met virtual reality en hebt weer een geheel ervaring.